L'AJUNTAMENT ES POSA A LA FEINA I COMENÇA LA NOVA SENYALITZACIÓ VIAL


Imatge de la senyalització d'un pas de vianants al carrer Moscou

L’Ajuntament de Cambrils va començar ahir les tasques de la nova senyalització horitzontal i vertical a l’interior del barri. Com ja sabreu, a meitats del mes de desembre de l’any passat, l'associació de veïns Els Ametllers va acordar amb l'alcalde un projecte de millora de la mobilitat i seguretat viària interna del barri.

Aquest projecte de mobilitat, confeccionat per professionals de la Policia Local, incorpora diverses peticions realitzades fa un any per aquesta associació de veïns i comportarà canvis en el trànsit com:

La creació d’una rotonda en la confluència dels carrers del Camí de Vilafortuny, carrer del Camí del Corralet, carrer d'Arístides Mallol, carrer de Pisa i carrer de Moscou. Amb aquesta mesura prioritària es pretén guanyar en seguretat pels conductors, alhora que també se’ls obligarà a reduir la velocitat en aquest punt.

L’establiment de sentits únics de circulació a tots els carrers del barri, llevat dels carrers perimetrals, per tal de donar més fluïdesa i seguretat als vehicles que hi circulen.

La simplificació de la circulació a l’encreuament del carrer de Pisa amb el carrer de Belgrad, prop de l’Escola infantil Montessori i del CEIP Guillem Fortuny.

La implantació de la "Zona 30" a tota la urbanització. Aquesta és una experiència relativament nova, avalada pels resultats obtinguts a diversos països d’Europa i que, limitant la velocitat del trànsit, aconsegueix rebaixar el nombre d'accidents i la seva gravetat, així com les molèsties ocasionats pels sorolls del trànsit dels vehicles.

Finalment, el projecte també pretén millorar l’accessibilitat al barri des del vial del Cavet, amb l’entrada principal per la rotonda del vial amb el carrer de Pisa i el carrer del Camí del Corralet es converteix en via de sortida del barri al vial, minimitzant així algunes de les situacions de perill que es donen actualment en aquest carrer.

Com podreu observar, estem posant tots els mitjans al nostre abast i fent totes les gestions possibles perquè els acords que hem arribat amb l’alcalde de Cambrils no siguin només un conjunt de bones intencions i passem als fets. Per això observareu que en aquests moments s’està treballant en moltes direccions al mateix temps per anar donat cos i ànima al nostre barri.

3 comentaris:

  • M'agrada veure com després d'un any totes aquelles coses que ens vam proposar van cap a bon port, bona feina per part de l'alcalde i també del regidor Mas que sens dubte i han ficat moltes ganes. Aixó sense oblidar tots els mebres de la junta que heu treballat de valent. Un barri ordenat en circulació ens farà més feli+ços a tots. Felicitats companys!

  • Moltes gràcies Mar pel teu comentari, però saps perfectament que sense la teva col·laboració moltes de les coses que hem fet pel barri no haurien estat possibles. Totalment d'acord amb el que dius de l'alcalde i el regidor Mas.
    Moltes gràcies de nou pel teu suport Mar, perquè sempre hi ets i s'hi nota la teva presència.

  • Molt bé , tot això es molt bonic i molt útil... però quan arribarà el ADSL a TOT els atmetllers? sera abans de que em mori? encara que tinc 29 anys hem sembla que no ho arribare a veure...
    Em traslladare a Somalia per poder disfrutar d0'aquesta tecnologia d'última generació que acaba d'inventar la NASA...