ELS AMETLLERS AL FACEBOOK

IMATGE 1
IMATGE 2

Les noves tecnologies ens obliguen a estar al dia i en aquests moments la xarxa social del Facebook ens pot ajudar a crear un grup d'amics i seguidors dels Ametllers que ens permetrà divulgar encara més la tasca de l'Associació de Veïns del nostre barri.

Formar part del Facebook és molt fàcil i no comporta cap compromís. Unir-se al grup d'amics dels Ametllers suposa tenir molta més informació del lloc on vivim, ja sigui per parlar dels actes culturals i socials que organitzem, o d'aquelles accions més reivindicatives que portem a terme sempre a favor del barri.

Us posem un link amb la pàgina d'inici del Facebook on veureu que cal posar poques dades per sumar-vos a aquesta xarxa social i formar part del grup dels Ametllers (imatge 1). Un cop registrats trobareu, a dalt a la dreta (imatge 2), la possibilitat de buscar i és aquí on heu de posar "Amics dels Ametllers" i sumar-vos (unirse en castellà) al grup. A partir d'aquest moment sereu seguidors del grup i rebreu tota aquella informació referent a la nostra associació. !
Nota: Podeu ampliar les dues imatges fent clic a sobre d'elles.