EL BARRI DELS AMETLLERS VEURÀ MILLORATS ALGUNS DELS SEUS ESPAIS

Les principals preocupacions dels veïns són la millora dels espais verds del barri, l'arranjament de les voreres i el manteniment dels oms del carrer Belgrad o el soterrament d'algunes línies telefòniques aèries.

Quins aspectes cal millorar del barri Els Ametllers de Cambrils és el que es va posar sobre la taula en la visita que va fer ahir al barri el regidor d’espai públic, paisatge i medi ambient, Joan Mas. El president de l’associació de veïns, Antoni Tost, Va ser l’encarregat d’acompanyar el regidor i diversos tècnics de l’àrea pel barri, on cal millorar les zones verdes, entre d’altres coses

L’associació de veïns els Ametllers de Cambrils es reunia ahir amb el regidor d’espai públic, paisatge i medi ambient, Joan Mas, i tècnics de l’àrea al mateix barri. Una trobada que sorgia arran de la dissolució de l’entitat urbanística que s’encarregava del manteniment del barri, el qual ha passat ara a mans de l’Ajuntament de Cambrils.

L’associació de veïns els Ametllers va sol·licitar una visita al barri per part de membres de la regidoria d’espai públic, paisatge i medi ambient, després que el manteniment del barri hagi passat a les seves mans. Una petició que es va acomplir ahir, amb un recorregut d’ambdues parts per la urbanització.

Les principals preocupacions dels veïns són la millora dels espais verds del barri. Per una banda, els dos que es troben al costat del CEIP Guillem Fortuny, i també el del final del Carrer Belgrad. Ajuntament i veïns començaran doncs un procés per tal d’elaborar un projecte adequat a la zona. Una altra de les preocupacions dels veïns és el manteniment dels oms del barri o el soterrament de la línia de telefonia.

Molts dels serveis del barri ja els mantenia l’Ajuntament, com les escombraries, la llum o la neteja. Ara, però, també englobarà l’enjardinament, el manteniment de les voreres o l’enllumenat.

Amb tot, comença una nova etapa per aquest barri, que poc a poc veurà millorada la seva urbanització, manteniment i espais.