LES PLATAFORMES REDUCTORES DE VELOCITAT AL VIAL CAVET JA SÓN UNA REALITAT

Aquesta tarda s’estaven enllestit els treballs de construcció de les plataformes reductores de velocitat a la rotonda del vial de Cavet i el camí del Corralet. Aquesta és una de les actuacions de millora acordades amb l’alcalde i adreçades a millorar la convivència entre el trànsit de vehicles i de vianants, especialment la dels escolars que accedeixen a l’IES la Mar de la Frau i al CEIP Guillem Fortuny.

Les plataformes elevades són un requeriment molt demanat pels veïns dels barris del Molí de la Torre i dels Ametllers per tal d'induir als conductors particulars a respectar els límits de velocitat al vial de Cavet i que, a més, eviten les elevades multes dels ràdars i la retirada de punts del carnet de conduir que duen aparellades.

Cal destacar que amb aquesta iniciativa l’ajuntament prima l’afany pacificador del trànsit per damunt del merament recaptador i això, en els temps que corren, sempre és d’agrair.

1 comentaris:

  • Realment la seguretat de les persones que venen de la urbanització Molí de la Torre o del mateix Cambrils s'ha vist molt millorada gràcies a les dues plataformes que s'han construït, i pot ser un primer pas per augmentar la seguretat d’accessibilitat als dos centres educatius. Però voleu dir que ja està tot fet?. Jo particularment penso que els veïns dels Ametllers així com tots els que venen de Vilafortuny, Mas Clariana etc, tenen els mateixos problemes de seguretat que tenien. Des de totes les associacions s’hauria de seguir lluitant o potser s’hagués d’haver començat per la seguretat en les nostres urbanitzacions i exigir dues plataformes a la rotonda de després a l'actual, direcció Salou, la qual sí que realment serviria per donar seguretat real a tots els veïns que venen dels Ametlles, Vilafortuny etc, inclús la segura comunicació entre els dos centres educatius nombrats. M’estranya que des de l’associació dels ametllers o les respectives Ampes dels centres educatius no s'hagi exigit des de un començament. És lògic que ens preocupem abans dels nostres veïns del Molí de la torre?, no tenen ells la seva pròpia associació? .

    Gràcies per escoltar