ELS TEMES QUE ARA MÉS ENS PREOCUPEN: L'ARE I EL POLÍGON INDUSTRIAL MAS DE DON FELIP

Us volem informar que hem demanat una reunió, el més aviat possible, amb l'alcalde per a disposar del màxim d'informació sobre la futura construcció del Polígon industrial de Mas de Don Felip i sobre l'ARE (Àrea Residencial Estratègica de Cambrils) que es vol edificar entre els barris dels Ametllers i Molí de la Torre. Dos temes molt importants per les repercussions que poden tenir pel nostre barri i per Cambrils.

Abans de pronunciar-nos a favor o en contra de l'ARE, us proposem convocar una xerrada-col·loqui al centre cívic i convidar a l'alcalde per tal que ens expliqui detalladament quins són els avantatges que espera aconseguir promocionant aquesta figura urbanística en aquest emplaçament concret del municipi.

D'altra banda, aquests dies l'Àrea de Protecció Ciutadana i Mobilitat està efectuant una reordenació de la circulació de vehicles per tot el barri dels Ametllers amb la finalitat de millorar la convivència entre vehicles i persones i també intentant eliminar totes aquelles situacions que comportin perill i molèsties.

Alguns veïns ens heu fet arribar algunes queixes relacionades amb els "efectes col·laterals" d'aquesta reordenació que han generat nous punts de conflicte als carrers Brussel·les i Florència i que hem traslladat immediatament a la Sra Laura Forcadell, regidora responsable de l'Àrea de Seguretat Ciutadana i Mobilitat. Estem doncs pendents de la seva resposta i tan bon punt ens arribi, us la farem saber.

Restem a la vostra disposició.

La Junta Directiva de l'AV Els Ametllers