PROPOSTES VEÏNALS PER ESPERONAR L'EQUIP DE GOVERN

Set associacions de veïns de Cambrils ens vam reunir dimecres passat al centre cívic les Basses per a posar en comú i intercanviar opinions de diverses problemàtiques que afecten als nostres barris.

D'aquest debat democràtic i participatiu, en van sortir diverses propostes que seran presentades a l'equip de govern municipal. Aquestes propostes fan referència a temes com la millora de la seguretat i el civisme en horari nocturn; a la necessitat d’instal·lar més plataformes elevades al vial de Cavet per a reduir els excessos de velocitat; com minorar l’afectació que podrien tenir les obres previstes als Carrers Jaume I i Plaça d’Aragó; com millorar l’estacionament de vehicles dels residents i dels no residents; què s’hauria de fer si es reactivés el projecte de construcció de l’Are de Cambrils o quins usos industrials no s’haurien de permetre ínstal·lar al polígon Mas de Don Felip de Riudoms.

El document elaborat serà presentat en els proper dies i també es sol·licitarà una reunió amb l’Alcalde per a conèixer el tipus d’indústria que l’Ajuntament de Cambrils i el de Riudoms han pactat que s’instal·li al polígon Mas de Don Felip.

Si voleu llegir la notícia, cliqueu damunt la imatge

2 comentaris:

  • Els veïns amb fills petits pregariem també per la instal·lació de plataformes a l'autopista Aristides Maïllol abans tinguem una desgràcia.

    Aquell dia que tots esperem no passi mai, es desmanaran responsabilitats penals a l'ajuntament, doncs s'ha oficialitzat numerosses queixes sobre aquest tram a l'ajuntament.

  • Totalmente de acuerdo !! o que monten un peaje, a recaudación para el barrio !!