L'Associació de Veïns Els Ametllers celebra la festa de presentació davant dels veïns del barri


El president de l'associació de veïns Els Ametllers, Antoni Tost, va explicar el contingut de la reunió mantinguda amb l'alcalde

L'Associació de Veïns Els Ametllers va celebrar, el passat dissabte 24 de novembre, la festa de presentació d'aquesta entitat, de recent creació, davant els veïns del barri. A l'acte, que es va celebrar al Centre Cívic de Vilafortuny i al que estaven convidades la resta d'associacions veïnals del municipi, hi van assistir més d'un centenar de persones. L'acte, a més, va servir per a que l'entitat fes nous associats.

Mesa de seguretat

Primer que tot, el president de l'entitat, Antoni Tost, va agrair la presència dels diferents regidors de l'Ajuntament de Cambrils presents a l'acte així com de la Guàrdia Civil i dels representants de la resta d'entitats veïnals. A continuació va explicar el contingut de la reunió que fa pocs dies van mantenir la junta de l'associació de veïns amb l'alcalde. D'entre els diferents punts tractats el principal és el de la seguretat al barri. Segons Tost, "volem que es crei una mesa de seguretat en la que hi estiguin els representants de les associacions de veïns juntament amb els representants municipals i els dels cossos de seguretat. D'aquesta manera es podrien aplicar els acords que es prenguessin conjuntament".

Els veïns dels Ametllers també van demanar a l'Ajuntament que es fes càrrec de la recepció de la urbanització i que en millorés la neteja. A part, en l'aspecte viari, els veïns dels Ametllers van demanar la instal·lació de plataformes reductores de velocitat al vial del Cavet, sobretot a la zona per on travessen els alumnes que van a l'IES Mar de la Frau, la col·locació d'una rotonda a la cruïlla del carrer de Moscou amb el camí del Corralet i l'arranjament de les voreres del carrer de Belgrad que estan força malmeses per les arrels dels arbres. Tal com va explicar el president de l'entitat, "volem fer política de participació, tal i com ha demanat el govern municipal". D'altra banda, Antoni Tost va mostrar públicament la voluntat de l'associació de veïns Els Ametllers de treballar conjuntament amb les diferents entitats veïnals del municipi i va avançar que aquest proper dimecres celebraran una reunió amb altres associacions de veïns.

L'acte es va cloure amb un aperitiu per a tots els presents.