HEM PRESENTAT AL·LEGACIONS EN CONTRA DE L'ARE I HEM EMMARCAT LES DECLARACIONS DE L'ALCALDE


Després de mantenir diverses reunions amb representants de l'equip de govern de l'Ajuntament i un cop celebrada l'Assemblea General de socis, el dia 15 de desembre de 2008, l'associació de veïns dels Ametllers hem presentat al·legacions en contra de l’ARE que preveu construir una mur de totxos a tocar del nostre barri.

L'associació de veïns de Molí de la Torre s'ha adherit a les nostres al·legacions de rebuig i estem esperant conèixer quin serà el posicionament de la resta d'associacions veïnals del municipi.

Les al·legacions que hem presentat són unes al·legacions que evidencien un seguit de contradiccions i de mancances; però a banda d’això, a la vista de les declaracions de l'alcalde, entenem que ara cal una oposició ferma, clara i raonada de TOTA la societat cambrilenca en contra d'aquesta ARE, tant per la manca de participació ciutadana, com per no respondre als interessos de l’urbanisme que s'han definit recentment al Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM). També cal que l'oposició defensi la retirada de l'ARE i iniciï un debat ampli, plural i serè de com volem els cambrilencs i cambrilenques que sigui el futur urbanístic del nostre municipi.

Cliqueu aquí per veure les al·legacions presentades

6 comentaris:

  • Ja està bé la broma, el que han de fer alguns periodistes es començar a preguntar algun regidor del gobern q opina de tants pastorets. Això no te cap defensa, cal sortir i cridar ben fort a veure si algú escolta el que pensem. Mare de Déu senyor!!! perquè quan ens van venir a buscar el vot no ens van explicar això? tota aquesta història en mans del Sr Pallejà, que Déu, Alà, i la mare que em va parir ens agafi confesats, pq serà gros.
    Felicitats per aquesta gran idea d'enmarcar les pèssimes paraules del qui jo mateix vaig votar. Visca la participació i les ganes de fer les coses bé!

  • Molt bona idea aquesta d'enmarcar les declaracions. De fet ja sabem que moltes paraules de l'alcalde passaran a la posteritat. Enhorabona a tots els qui tireu endavant l'associació, no us rendiu mai!

  • Hola a tots,
    després de les declaracions del Sr Pallejà en el seu blog, i com no és possible contestar en el mateix he utilitzat el meu diari personal per donar resposta i opinió a l'article del regidor d'urbanisme de Cambrils.

  • ole, ole caldo del gallina

  • L'autor ha eliminat aquest comentari.
  • El ARE ya ha sido rechazado por el Ayuntamiento, pero por la dichosa crisis. Todo esto debe hacernos reflexionar nuestra ubicación en Cambrils. Vilaf. es un barrio "rebelde" donde no ganan las izq. Con EL ARE conseguían cambiar el perfil político del barrio. La guerra continuará por otros caminos. Quizás deberíamos empezar a pensar en la segregación.