FESTA DELS AMETLLERS

Apreciats veïns, veïnes, amics i amigues del barri dels Ametllers,

Des que es va crear l'Associació de Veïns, ara fa vuit mesos, a la comissió de festes estem intentant tirar endavant un petit espai de festa popular al nostre barri, perquè entenem que la festa és necessària ja que ens facilita el contacte amb les famílies i perquè ens fa sortir de les nostres cases per a compartir amb els altres petites coses que ens ajuden a avançar.

Dissabte que ve, 12 de juliol, farem la festa de la 1ª TROBADA DE VEÏNS DEL BARRI DELS AMETLLERS. Les diferents activitats que hem programat (activitats esportives, tallers, actuació del grup d'animació infantil ROVELL D'OU, coca, cava i ball amb l'orquestra PARÍS LA NUIT) i que trobareu explicades en el programa de festes que us hem deixat a la bústia del vostre domicili, tindran lloc al C/Pisa, que es troba davant del CEIP Guillem Fortuny.

Aquesta festa serà, sens dubte, una bona oportunitat per a trobar-nos al carrer, aquest espai de tots i de ningú que ens fa sentir una mica més humans i que ens ajuda a enfortir les relacions de bon veïnatge.

Des d'aquestes línies, també vull agrair el gran treball fet per l'equip humà de la Junta Directiva i pel suport rebut de l'Ajuntament, la Diputació, els comerciants i els veïns associats. Entre tots es farà possible aquesta festa del barri dels Ametllers.

Veniu doncs dissabte a la festa que hem preparat, divertiu-vos i encomaneu aquest sentiment a tots els qui us envolten.

Ens veiem a la festa!

Antoni Tost
President de l'Associació de Veïns Els Ametllers