MOLTES GRÀCIES A TOTS I TOTES, DE TOT COR!


Benvolguts veïns, veïnes, amics i amigues del barri dels Ametllers,

El xàfec del dia 12 de juliol ens va obligar a suspendre una part de la 1ª TROBADA DE VEÏNS DELS AMETLLERS, que incloia l’espectacle de la tarda amb el grup d’animació infantil “Rovell d’ou” i la revetlla de la nit amb l’orquestra “Paris la Nuit”, però la junta de l’associació de veïns vam decidir que al mal temps, bona cara i ens vam posar a treballar per trobar una altra data alternativa.

No ha estat gens fàcil tornar a coordinar-ho tot, però ho hem fet per tots vosaltres i per tots els que desinteressadament ens han ajudat i que sense ells res hauria estat possible. Ens referim a la Diputació de Tarragona, l'Ajuntament de Cambrils, els mitjans de comunicació i les empreses col·laboradores.


També hem de dir que estem molt satisfets de l’alta participació en tots dos actes festius, especialment en la revetlla de la nit. Hem quedat gratament impressionats per la gran quantitat de gent que ha gaudit de la festa, tot i celebrar-se en un divendres. Aquesta participació l’entenem com la confirmació del compromís mutu que tenim tots plegats de treballar en la millora del barri on vivim i que aquesta Junta assumeix molt gustosament.

Moltes gràcies a tothom, al final ho hem aconseguit!

La Junta Directiva


Grup d'animació infantil Rovell d'Ou







Revetlla amb l'orquestra Paris la Nuit