LA I TROBADA DE VEÏNS DELS AMETLLERS ES CELEBRA AMB ÈXIT EN EL SEU SEGON INTENT


Espectacle d'animació infantil a càrrec del grup Rovell d'Ou el passat divendres a la tarda


L'associació de veïns dels Ametllers va celebrar els actes de la I Trobada de Veïns que no es van poder dur a terme fa dues setmanes a causa de la pluja. Després que el 12 de juliol la pluja impedís realitzar l'espectacle d'animació infantil i el ball que l'associació havia organitzat per aquell dia, els membres de l'entitat van treballar per tal de poder finalitzar els actes de la I Trobada de Veïns aquest estiu.

Finalment, l'associació de veïns va aconseguir sincronitzar els grups i el material cedit per l'Ajuntament per tal de realitzar el final de festa el passat divendres. Els actes es van iniciar a quarts de vuit de la tarda amb l'espectacle d'animació infantil a càrrec del grup Rovell d'Ou, on es van acostar molts nens i nenes de la zona. A dos quarts d'onze de la nit es va començar a repartir coca i cava a tothom qui assistís al ball que va anar a càrrec de l'orquestra París la Nuit. Des de l'associació es valora molt positivament l'afluència d'assistents en els dos actes.

Antoni Tost, president de l'associació de veïns dels Ametllers va explicar en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital que "els veïns s'han mostrat molt contents, perquè van veure que haviem treballat amb molta il·lusió i ganes, han vist que som una associació de veïns que persevera, que no es rendeix". De cara a l'any que vinent Tost va comentar que "intentarem poder gaudir de 2 i 3 dies de festa i que el barri de Els Ametllers consolidi la seva festa".

Anna Fargas