LA PLUJA ENS HA ARRUÏNAT LA FESTA

De la mateixa manera que la fortuna intervé i ens proporciona uns companys i unes companyes meravelloses i infatigables, capaços d’organitzar uns actes festius al barri perquè tothom surti al carrer i pugui xalar molt, l’atzar fa que situacions aparentment predestinades a l’èxit, canvïin el seu curs en un obrir i tancar d’ulls.

Dissabte, tot havia estat preparat amb molt d'esforç i il·lusió perquè tothom gaudís d’una gran jornada de festa popular. A les set de la tarda teníem prevista l’actuació del grup d’animació infantil "Rovell d'ou" i, més tard, a dos quarts d'onze de la nit, hi havia coca i cava per a tothom i un gran ball de festa amb l'orquestra “Paris La Nuit”.
Però així, de sobte, mentre els músics de Rovell d’ou estaven acabant d’afinar els instruments, va començar a ploure de forma molt intensa, amb calamarsa inclosa, registrant-se en poc més de mitja hora prop de 50 litres per m². Déu n’hi do com les hem passat aquest dissabte!

A tots els veïns que sota la pluja van venir i ens van ajudar a recollir neveres, begudes, taules, cadires... els tenim un deute impagable d'agraïment.

Més enllà dels segurs mals de cap que ens esperen, dilluns ens reunirem i decidirem si tornem a lluitar i a sofrir per tenir la festa que mereix el nostre barri dels Ametllers.