Neix l’Associació de Veïns “Els Ametllers”

La seguretat ciutadana, els serveis i la neteja son alguns dels objectius de la recent creada Associació de Veïns “Els Ametllers”. La nova entitat, constituïda oficialment aquest passat dissabte al Centre Cívic de VIlafortuny, aplega els més de 2.000 veïns de les 500 cases compreses en el nucli que engloba els carrers Joan Rebull, Arístides Maillol, el Camí del Corralet i l’Avinguda Cavet.
A l’assemblea constituent van assistir-hi una quarantena de veïns d’aquesta zona de Vilafortuny i van votar, amb tots els vots a favor i una abstenció, la nova junta directiva que presideix Antoni Tost. Raül Roca és el vicepresident, Carlos Avilés és secretari, Cecilia Cardiel ocupa el càrrec de tresorera i hi ha també tres vocals: Marta Bonet (Trànsit i Seguretat), Ramón Arnaiz (Cultura) i Mar Roca (Festes).
El president de l'entitat, Antoni Tost, explica que l’associació neix “perquè creiem que el moviment associatiu és del tot necessari com ho és la vida en convivència. Nosaltres volem escoltar els nostres veïns i col·laborar amb altres associacions per resoldre aquells conflictes que hi ha ara o els que puguin sorgir”.
A partir d’ara l’associació veïnal s’adreçarà a l’Ajuntament de Cambrils, directors d’escola i les AMPA per comunicar-los la seva creació i establir col·laboració. Tost té clar que “es tracta de millorar la qualitat de vida de la gent amb ajut de tots. Ens hem creat per sumar, per treballar en conjunt”.
En aquest sentit, Carlos Avilés, Secretari de l’associació, explica que “cal complir el primer objectiu de qualsevol entitat veïnal que no és altra que convertir-se en la veu dels veïns tot interactuant amb l’administració”.
Cal destacar la presència a la roda de premsa de representants d’altres associacions de veïns de la zona com la del Molí de la Torre o Jardins de Vilafortuny.