Una nova associació representarà als veïns d’Els Ametllers

El dissabte passat es va fer al centre cívic de Vilafortuny l’assemblea de veïns per la fundació de la nova Associació de Veïns dels Ametllers.
La reunió tan sols tenia un únic ordre del dia que era debatre la necessitat de crear l’associació i demanar el suport dels veïns, cosa que no tan sols es va complir, sinó que es va superar amb èxit absolut. Posteriorment els veïns van aprovar els estatuts (36 vots a favor i una abstenció) i van escollir la nova junta directiva, que és la següent:
President: Antoni Tost
Vicepresident: Raül Roca
Secretari: Carlos Avilés
Tresorera: Cecilia Cardiel
Vocalia de Trànsit i seguretat: Marta Bonet
Vocalia de festes: Ramón Arnaiz i Mar Roca
La creació de l’AV ha servit per evidenciar la gran quantitat de veïns amb neguits compartits sobre el barri i ganes de millorar-lo. A més, ha afavorit que ens coneguem i això sempre és bo.
Gràcies a tots els participants per fer possible l’acte i el suport a la nova AV. Esperem treballar pel barri i per la seva gent. Ara és tasca de tots, veïns i associació, aconseguir que la cosa tiri endavant.
La Junta Directiva

3 comentaris:

  • Enhorabona a tots els veïns que van venir al Centre Cívic aquest passat dissabte. Participant en aquests actes i en aquelles activitats del teu entorn es demostra la implicació que una persona cal que tingui sempre amb la seva comunitat. Aquesta munió de gent congregada voluntariament, una xifra que per la foto és alissíma, posa de manifest que esteu començant amb bon peu. A més crec que el president, a qui no conec personalment, és una persona que sempre es preocupa pels altres i parla amb tots els seus veïns. Ho dic pel que m'han dit moltes persones. Estaré amb vosaltres a partir d'ara. Ànims.

  • Sr. veí, estaré encantat de conèixe'l i moltes gràcies per aquest comentari del tot immerescut.
    Personalment opino que serà la suma d'esforços de la junta, de veïns i veïnes implicats com vostè i del govern municipal, el que veritablement ens farà avançar en la millora del nostre barri i de Cambrils en general.

  • Ja he contestat la enquesta i amb moltes ganes. Tot lo que pregunteu respon a mancances que hi ha a la zona i això significa que coneixeu el territori. Teniu el meu suport però us demano que feu que els polítics es mullin.

    Isabel
    Carrer J.Rebull