UNA GRAN NOTÍCIA PEL NOSTRE BARRI

Des d'aquestes línies volem felicitar i agrair públicament a la Guàrdia Civil que hagi desarticulat la banda autora de diversos robatoris silenciosos a les nostres urbanitzacions i també de l'assalt violent al xalet del matrimoni alemany de setanta anys de la urbanització Mar Cambrils, que tanta alarma social ha ocasionat al nostre veïnat.
Amb la detenció d'aquestes vuit persones, els nostres veïns en general, i especialment els dels carrers Florència i Berna, a partir d'avui mateix, podran tornar a gaudir de l'exercici efectiu dels seus drets i llibertats.

notícia de l'assalt violent al xalet de Mar Cambrils

Desde estas líneas queremos felicitar y agradecer públicamente a la Guardia Civil que haya desarticulado la banda autora de varios robos silenciosos en nuestras urbanizaciones y también del asalto violento al chalé del matrimonio alemán de setenta años de la urbanización Mar Cambrils, que tanta alarma social ha ocasionado a nuestro vecindario.

Con la detención de estas ocho personas, nuestros vecinos en general, y especialmente los de las calles Florencia y Berna, a partir de hoy mismo, podrán volver a disfrutar del ejercicio efectivo de sus derechos y libertades.

noticia del asalto violento al xalé de Mar Cambrils

1 comentaris:

  • Me parece bien que se desarticulen bandas pero de esto a agradecer el hecho a un cuerpo policial que cumple con su deber hay mucha diferencia. Un poco de por favor.