PER QUÈ?

Per què ens cal l'Associació de Veïns?

Tots i cadascú de nosaltres hem de decidir quin barri volem per a viure-hi. Aquest serà el paper de la nostra Associació de Veïns, fer que els projectes dels ciutadans que residim als Ametllers siguin possibles.
Amb el treball dels homes i dones que desitgin formar part de l'Associació de Veïns, la qualitat de vida de tots els que vivim als Ametllers és ben segur que millorarà.
Haurem de treballar tots junts, cadascú amb les seves eines i possibilitats. La participació de tots en les activitats que es promoguin des de l’associació ens identificarà com a comunitat i ens cohesionarà com a barri.
L’associació de veïns esdevindrà, sens dubte, una eina molt útil per millorar el barri. Enfortir l’Associació de Veïns en farà avançar en les millores del barri.
L’Associació de Veïns dels Ametllers estarà oberta a la participació de qualsevol persona del barri. Tota persona interessada podrà incorporar-se a l’associació i participar en qualsevol de les comissions o grups de treball, formar part de la Junta, realitzar alguna de les activitats que volem programar o només fer-se soci.

És per això, que el proper dissabte 20 d’octubre de 2007, a les 11 hores, estàs convidat a venir al Centre Cívic de Vilafortuny. Allí ens reunirem els veïns dels Ametllers per constituir l'Associació de veïns i engegar aquestes inquietuds i fer-les projectes viables.
És l'hora de crear una associació potent i arrelada, amb més veu i presència on es prenen les decisions que afecten a la nostra urbanització. És l'hora de creure'ns que tot està per fer i tot és possible.


T'esperem el dissabte 20 d'octubre. No hi faltis!

Veïns dels Ametllers

9 comentaris:

  • No vamos a pagar mas dinero. Ya nos roban bastante los cacos y los politicos. Estamos manteniendos a la entidad de conservacion, a los trepas del ayuntamiento, ¿quien es ahora que nos quiere robar mas?

  • Amics de l´associacio, comensen malament ja amb el sectarisme. Ej: CAMBRILS,TARRAGONA, " España ". Siguin correctes si volen tindre algun tipus de futur i reculsament per part veinal. Recordin que no pasa res per fer bilinguisme i que en aquesta urbanització viuen molts CATALANS i molts ESPANYOLS castellanoparlants. D´altra manera, creguim no tenen cap futur i les consecuencies del seus idealismes separatistes minoritaris,per desgracia els patim la majoria. En fi no tractin desde l´associació de fer politica perque aixó se far als partits que per aixó estan. Rebin una cordial salutacio. Lluis.

  • Felicito a l'iniciativa d'aquets veïns. No només és per fer força, hi ha un altre tema que em sembla del tot interessant. Jo porto vivint aquí 4 anys i ara que les nenes van al Guillem Fortuny començo a conèixer alguna mare, fins ara la convivència era només amb la gent del carrer, segons ens han explicat, l'associació té dues basant per una banda estar organitzats per dicidir que ens fa falta i per un altre la part lúdica, unes dues trobades a l'any com fan la majoria de barris de Cambrils. Per la meva banda endavant.
    Atentament.
    Carme

  • Buenas tardes,
    Leo los comentarios anteriores y quiero dejar constancia que el sábado tenía previsto hacer otras cosas, pero ire a la reunión que han convocado algunos vecinos para constituir la asociación de vecinos, basicamente por diversos motivos:
    1º Independientemente de la afinidad política que tengamos, que todos la tenemos, me identifico con la necesidad de ayudar a construir un proyecto asociativo, que reforzará las relaciones entre los vecinos y mejorará la participación ciudadana en los asuntos de Cambrils.
    2º La asociación nos permitirá tener una identidad como barrio y hacer cosas en beneficio del barrio.
    3º Pagar voluntariamente una cuota de 20 o 30 euros anuales para hacer frente a los problemas y organizar actividades de manera democrática y transparente no creo que sea ningún robo.
    Aplaudo esta iniciativa y me ofrezco a colaborar con los demás vecinos.

  • Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
  • Recollim el suggeriment de l'anònim de les 23:22 del dia 17 d'octubre i publicarem els comentaris en castellà i català. Moltes gràcies per ajudar-nos a millorar

    Recogemos la sugerencia del anónimo de las 23:22 del día 17 de octubre y publicaremos los comentarios en castellano y catalán. Muchas gracias por ayudarnos a mejorar

  • Penso que hem de parar-nos a pensar una mica més abans fer qualsevol declaració, només per no caure en tópics i confondre la raó i l'objeciu d'aquest projecte.

    Estem posant les primeres pedres d'una associació que personalment recolço i que el seu fruit pot ser molt positiu per a tots, així que m'agradaria que les discussions polítiques o culturals quedessin a un costat i ens concentrem tots plegats en fer un barri millor per les nostres famílies i amics.
    Dissabte pot ser i ha de ser un gran día.
    Força veïns,
    Raúl -Maillol-

  • Me parece una gran idea crear una asociación de vecinos, pero no nos olvidemos que somos parte de Vilafortuny y no debemos dividirnos excesivamente,tenemos problemas individuales pero tambien tenemos problemas globales que es mejor tratarlos desde la totalidad. Yo antes vivia en otra urbanización donde cometimos el gran error de crear tantas asociaciones, que después no habia forma de ponernos deacuerdo, y el mayor beneficiado fue el ayuntamiento del que dependiamos.
    Espero que mis anteriores experiencias puedan ser de utilidad en la reunión del sabado.

    Un saludo

    EBB

  • personalmnente creo que el hecho que la urbanización de Vilafortuny tenga mas asociaciones es bueno para todos, no tiene poruqe haber ninguna discrepancia con las que ya estan formadas, al reves tendremos que trabajar conjuntamente con la asociación de Vilafortuny i con la Cultural. El sábado es el dia de constitución segun me han explicado es alli donde tienen que quedar las cosas claras.
    Felicidades por la iniciativa.